top of page

Interim en Advies

 

Malengo

Malengo is een webbureau dat is ontstaan uit twee bedrijven; Vincis en Aqtion. Sinds de fusie is veel focus geweest op klanten, maar minder op de organisatie. Nu ze een substantieel aantal medewerkers hebben, vraagt dat om een professionele organisatie. Daarom heeft Malengo mij gevraagd dit in de rol van CEO a.i. te realiseren. 

 

Arvix

Als manager innovatie bedenk en realiseer ik samen met de directeur nieuwe concepten en toepassingen voor Arvix. Dit varieert van een nieuwe positionering voor het bedrijf, tot de ontwikkeling van online oplossingen met als doel mensen het leven aangenamer te maken. 

 

Solmate Group

Als Directeur Professional Services geef ik leiding aan het team van professionals die CODA, Business Objects en aanverwante oplossingen implementeren bij de klanten van Solmate. Daarnaast help ik met het opzetten van een Spaanse divisie en ben ik lid van het dagelijks bestuur en geef als zodanig mede vorm aan de organisatie. 

 

Wondergraphs

Als adviseur heb ik Wondergraphs geholpen hun GTM vorm te geven en hun positionering te verscherpen.

 

KPI Library

Op interim basis help ik KPI Library met de uitbreiding van het partnernetwerk in Engelsprekende landen. 

 

FENTO Knee Protection

FENTO ontwikkelt en produceert hoogwaardige ergonomische kniebeschermers voor de professionele markt. Fento heeft mijn hulp gevraagd bij de invulling van de internationaal uitbreiding. Hiervoor sluit ik internationale partners aan en onderzoek ik alternatieve afzetkanalen. Daarnaast help ik FENTO met marktpositionering en bedrijfsrapportage.

 

4Me

Als non-executive board member open ik deuren en adviseer ik dit bijzondere bedrijf. Als pioniers ontdekken zijn nieuwe markten rondom de QR technologie. Een dynamisch bedrijf op het raakvlak van IT en Media.  

projecten

overzicht van initiatieven en inzetten sinds de start van SPA zuiver advies

Initiatieven en Ondernemingen

 

 

Websitebouw

Eenvoudige functionele websites voor kleine ondernemers.

Portfolio: sitcomfort.com, leidersvannu.com, palinckxfarma.com, uitvindersadvies.com, spazuiveradvies.com.

 

Concepten

Uitvaartberichten.nl

Uitvaartberichten is het alternatief voor dure rouwadvertenties in de krant. Een (online) rouwadvertentie, een condoleanceregister en een gedenkboek in één.

 

Felicitatiemuur.nl

Iemand feliciteren met een hele groep, en daarna een leuke herinnering in de vorm van een felictiatiebundel. Dat is felicitatiemuur.  Een orgineel cadeau van alle vrienden samen!

 

Superkop

De perfecte espresso maken zonder gebruik te maken van stroom. Dat kan binnenkort met de Superkop. Een prachtig design met hoogwaardige technologie maken dit nieuwe product tot iets heel bijzonders. 

 

Leiders van Nu

Leiderschapsprogramma voor mensen die leiding geven aan de 'nieuwe' generatie. Wat betekent dit voor je organisatie en voor je leideschapsstijl?

Op een prachtige landelijke locatie krijg je in een paar dagen veel informatie, doe je oefeningen en ga je met concrete acties naar huis.

 

bottom of page